Για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα έργα ορεινής υδρονομίας, αλλά και το νέο μοντέλο διαχείρισης κρίσεων με το νέο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, ενημερώθηκε το Σάββατο στη Λάρισα, ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα συζητώντας μία ευρεία ατζέντα θεμάτων για την περιοχή.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δούκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά συνάντησα τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος παρουσίασε όλα τα έργα που σχεδιάζονται, τις επεμβάσεις σε ρέματα και ποτάμια, τα έργα ορεινής υδρονομίας, μεσαία και μεγάλα φράγματα, η κατασκευή των οποίων ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου η Θεσσαλία να γίνει μία Περιφέρεια ανθεκτική απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα φαινόμενα της λειψυδρίας και των πλημμυρών και να είναι βιώσιμη για τους πολίτες της. Επισκεφτήκαμε επίσης, το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας που λειτουργεί σε 24ωρη βάση και μέσα σε ένα εξάμηνο έχει καταφέρει να σχεδιάσει και να δρομολογήσει έργα που δεν είχαν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το πολύ σημαντικό έργο που κάνει».

Δείτε φωτορεπορτάζ:

  Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο άρθροΠαπαπέτρος: Να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η αίτηση της ΑΓΕΤ για νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Επόμενο άρθροΥψηλές θερμοκρασίες και αντλιοστάσια «αδειάζουν» την Κάρλα – Αποκαλυπτικές εικόνες μετά τις πλημμύρες (φωτο – βίντεο)