Στο Βόλο βρέθηκε το Σάββατο ο Ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς και εκ νέου υποψήφιος, Στέλιος Κούλογλου.

Στη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, συναντήθηκε με τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης στο εκλογικό κέντρο της Νέας Αριστεράς και συζήτησαν για την κινητοποίηση ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από κομματικά στελέχη, συμμετείχε σε εξόρμηση της οργάνωσης στην αγορά της πόλης και συνάντησε πολίτες αλλά και δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ σε καφέ της Βόλου.

Ο Στέλιος Κούλογλου, πήρε μέρος στην αντιπολεμική παρέμβαση που πραγματοποίησε η Νέα Αριστερά στο κέντρο της πόλης, ενάντια στις νέες δραματικές εξελίξεις στην Παλαιστίνη που στοιχίζουν τη ζωή σε χιλιάδες αμάχους

Συνάντηση με την πρωτοβουλία ενάντια στο σταθμό LNG

Αργότερα, στην ημέρα, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς συνάντησε μέλη της Πρωτοβουλίας πολιτών κατά της εγκατάστασης του σταθμού υγροποιημένου αερίου LNG στον Παγασητικό κόλπο. Συζήτησε μαζί τους τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία για τις περιβαλλοντικές και άλλες επιπτώσεις.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας ευχαρίστησαν το Στέλιο Κούλογλου για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στις Βρυξέλλες και τη σχετική ερώτηση που έχει καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όπως επεσήμανε ο Ευρωβουλευτής, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό τους ενώ θα συνεχιστεί η επικοινωνία και η ενημέρωσή του για τις εξελίξεις, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός της δράσης και νέα παρέμβαση, όποτε κριθεί σκόπιμο.

Προηγούμενο άρθροΣτάθης Ηλιάκης: Ο μαθητής από τoν Αλμυρό που μπήκε 1ος στο Πολυτεχνείο, αρίστευσε κι έγινε δεκτός στο ΜΙΤ
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία της Ένωσης Δικαστών-Εισαγγελέων για το επεισόδιο της Ζ. Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια