Έκανε το μεγάλο «μπαμ» πριν τρία χρόνια όταν ξεκίνησε η προβολή της πολύ πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» υποδυόμενος τον Κωνσταντή Σεβαστό και έγινε αμέσως ο αγαπημένος της νεολαίας και όχι μόνο.

Φέτος ο Γιάννης Κουκουράκης γνωρίζει επιτυχία πρωταγωνιστώντας στην σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» έχοντας μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου του σε έναν άνθρωπο της νύχτας που είναι μπλεγμένος ερωτικά με μια παντρεμένη γυναίκα την οποία υποδύεται η Ηλέκτρα Νικολούζου που στη συγκεκριμένη σειρά υποδύεται τη σύζυγο του Λεωνίδα Κακούρη.

Ο Γιάννης Κουκουράκης σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς επέλεξε να επισκεφθεί την περιοχή μας και να εξερευνήσει τον Όλυμπο. Όντας εκστασιασμένος από την εμπειρία του αυτή τις τελευταίες ημέρες αναρτά ιστορίες στα σόσιαλ μίντια, φτάνοντας μέχρι το Καταφύγιο του Ολύμπου «Αποστολίδης Γιώσος» με 2.697 μ. υψόμετρο.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρικό ρεύμα: Νέες επιδοτήσεις στα τιμολόγια για τον Νοέμβριο – Ανακοινώσεις από τον Κ. Σκρέκα
Επόμενο άρθρο4.218 τριτάκια Δημοτικών Σχολείων της Θεσσαλίας στα Κολυμβητήρια για να μάθουν μπάνιο