Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Συνελήφθη, χθες (25-05-2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, -1- ημεδαπός άνδρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για κλοπή οχήματος και απείθεια.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, προχθές (24-05-2022) το πρωί στον Αλμυρό, αφαίρεσε σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, το όχημα εντοπίστηκε σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού και ο δράστης σε παρακείμενη αποθήκη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλειδιά του οχήματος.

Κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, ο δράστης αντέδρασε στις υποδείξεις τους, αρνούμενος να συνεργαστεί, ενώ το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς διέπραξε και δύο περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα.

Πιο αναλυτικά, ο δράστης:

• την 12-05-2022 στον Αλμυρό, αφαίρεσε από Ιερό Ναό το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ &
• την 14-05-2022 σε περιοχή του Αλμυρού, αφαίρεσε από Ιερό Ναό το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα της ΟΕΒΕΜ
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση 247.853,68€ στο Δήμο Σκιάθου για τη δημιουργία Σταθμών Κοινόχρηστων Ηλεκτρικών Ποδηλάτων.