Σε εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του πολιτικού της γραφείου (Ελ. Βενιζέλου με Κωνσταντά) στον Βόλο καλεί σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου τους συμπολίτες της η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. Η εθελοντική αιμοδοσία θα διαρκέσει από τις 17:30 έως τις 20:00, και η κυρία Μακρή το χαρακτηρίζει ως προσωπικό δώρο. Η Υφυπουργός στο κάλεσμά της αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα στην 6η εθελοντική αιμοδοσία, μαζί θα γιορτάσουμε την ελπίδα και τη ζωή.
Είναι μια συνάντηση που την περιμένουμε και ξέρουμε πως θα προκύψει χωρίς ιδιαίτερη συνεννόηση, σα μια έξοδο με αγαπημένη παρέα ένα τηλεφώνημα μακριά.

Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε κοντά, φίλες και φίλοι, παλιοί και νέοι, που μας έχουν ενώσει τα χρόνια, οι κοινές εμπειρίες, η πορεία, ο τόπος.
Είναι μια στιγμή, που όσο διαρκεί, μας δυναμώνει.

Είναι ένα προσωπικό δώρο που δίνουμε με περίσσευμα ψυχής.

Είναι η δική σας συμμετοχή στο δικό μου κάλεσμα ή μήπως η δική μου πρωτοβουλία συναντά και πραγματοποιεί το αίσθημα και την ανάγκη σας για προσφορά και αλληλεγγύη;

Όπως και να ‘χει, όπως και αν λέγεται, σημασία έχει πως το νιώθουμε και πως το βιώνουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενη που κάθε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνουμε με το πολιτικο μου γραφείο, αποτελεί για άλλους την αφετηρία και για άλλους έναν από τους πολλους σταθμούς σε μια διαδρομή προσφοράς και εθελοντισμού, σε μια διαδρομή ζωής προς μια καλύτερη ζωή.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς”!