Έρχεται το 6ο Startup Weekend Volos

GREECE NEXT TOP STARTUP WEEKEND

Greece Next Top Startup Weekend (Volos) proudly presents…6th Startup Weekend VolosFrenzy Projects σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας!We love Frenzy Projects & Apostolis TseleBuy your ticket now: https://startup-weekend_volos.eventbrite.com/#swvolos 2018Judges: Chrisa I. Stathaki Apostolis Leousis Αγγελική ΧασακούΧmosquito team: Γιάννης Κότογλου Αιμιλία Βαΐτση

Δημοσιεύτηκε από Startup Weekend Volos στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Το 6ο Startup Weekend Volos υποστηρίζεται και από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 6 ετών έχουν συμμετάσχει πάνω από 500 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου , οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό και στους κριτές – επιχειρηματίες/επενδύτες. Οι καλύτερες ομάδες κερδίζουν διάφορα βραβεία και υποστήριξη για να συνεχίσουν με την ιδέα τους!

Το Startup Weekend είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αποτελείται από νέους, και φιλόδοξους ανθρώπους, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες.

Όλα τα μέλη της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να εμψυχώσουν άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, ώστε να μοιραστούν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες και μέσα σε 54 ώρες να δημιουργήσουν μια start-up επιχείρηση.

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της πρωτοποριακής διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα που μετράει 3000+ εκδηλώσεις σε 110+ χώρες σε όλο τον κόσμο και στόχος μας είναι να εδραιώσουμε τον Βόλο και την περιοχή της Θεσσαλίας στην παγκόσμια αυτή επιχειρηματική κοινότητα.

Προηγούμενο άρθροΣκληρή ανακοίνωση- απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Πολιτών για τα γεγονότα στο Μεταξουργείο
Επόμενο άρθροΠροσωρινοί έλεγχοι στα εθνικά σύνορα της Ε.Ε: νέοι κανόνες